Hoe werkt het?

We leggen graag uit hoe we het proces doorlopen voor het ontwikkelen van uw website op basis van dit template. Wat wij van u nodig hebben en op welk moment uw website live kan worden gezet.

1. Stijl bepalen

Voordat er een start wordt gemaakt aan de ontwikkeling van de website, worden eerst uw wensen doorgenomen m.b.t. huisstijl en fotografie. In welk kleurenschema moet de website gemaakt worden, welke typografie moet worden gebruikt en wat wordt de indeling van de website? U kiest zelf of u dit mondeling wilt of per mail wilt bespreken. Er worden geen extra kosten berekend voor een mondelinge afspraak.

2. Aanleveren van content

Wanneer de stijl voor de website is bepaald, moet deze gevuld worden met teksten en afbeeldingen. Het is nu belangrijk dat inzichtelijk wordt welke pagina’s aangemaakt moeten worden en wat hierin gepresenteerd wordt. Dit doen we aan de hand van een sitemap. Wij ontvangen bij voorkeur hoge resolutie foto’s van ongeveer 1600×1200 pixels. U kunt deze foto’s kopen/gratis downloaden op stockfoto websites of natuurlijk zelf een fotograaf in arm nemen. De teksten ontvangen wij graag per pagina. Het is raadzaam om een acceptable hoeveelheid tekst te schrijven om de website body te geven. We denken graag met u mee!

3. Ontwikkelperiode

Wanneer u alle teksten en afbeeldingen heeft toegestuurd, kan de ontwikkelomgeving worden opgezet. U kunt dit proces volgen door te browsen naar uwbedrijfsnaam.epicz.nl. Omdat de website op een ontwikkelomgeving wordt gebouwd, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw huidige website uit de lucht is. In dit proces houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen en zullen wij waar nodig aanvullende informatie opvragen. Wij hebben doorgaans binnen een week de gehele website gereed. Dit is uiteraard afhankelijk van de aanlevering van bestanden.

4. Oplevering

Nadat u uw akkoord heeft gegeven is het zover, we kunnen uw website online zetten! Om dit succesvol te laten verlopen hebben wij een aantal gegevens nodig die wij bij tijdig bij u opvragen. Nu de website live is, kunt u de website te allen tijden aanpassen. Hiervoor ontvangt u van ons inloggegevens voor uw website. De template is geschreven voor WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS systeem.

5. Plugins, backups en beveiliging

Dit thema maakt uitsluitend gebruik van hoog gewaarde plugins. Hiermee is de klans bijzonder klein dat u problem zult ervaren met uw website. De template maakt het mogelijk om eenvoudig Google analytics toe te voegen en pagina’s in te richten voor zoekmachine optimalisatie. Uw website wordt met een firewall beschermd tegen DDOS aanvallen en hackers. Daarnaast wordt er dagelijks een nieuwe backup van uw website gemaakt en wordt deze wekelijks ge-update. Veiligheid boven alles.

6. Updates & onderhoud

Om kwaliteit te kunnen garanderen wordt dit template uitsluitend aangeboden in combinatie met een onderhoudscontract. Voor slechts € 24,95 p.m. ontvangt u hosting, e-mail en support. Hierbij kunt u denken aan hulp bij het vullen van uw website of het implementeren van rauwe HTML.