Zelf pagina's aanmaken

Maak zelf in WordPress gemakkelijk pagina’s aan. U bepaalt zelf de paginastructuur en invulling. Zo kunt u geheel uw eigen draai geven aan de website! Eerder genoemde structuren bieden de mogelijkheid om uw eigen opbouw van de pagina te kiezen. Op de homepagina kunt u deze structuren (blocks) terugvinden. Dit zijn onder andere het quote-, tekst-, en partnerblok. U kunt er tevens voor kiezen om achter het hoofdmenu een afbeelding te plaatsen. Daar is in de demo geen gebruik van gemaakt.

Gebruik mediabestanden

Middels de teksteditor in WordPress kunt u uw mediabestanden gemakkelijk importeren. Deze kunt u vervolgens op de pagina plaatsen. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van youtube filmpjes. Op youtube zijn deze codes in te sluiten en te plaatsen in de teksteditor. Zo kunt u uw pagina ondersteunen met mediabestanden en linkjes naar wens.

Call to action

Om meer uit uw website te halen, dient u gebruik te maken van “Call to action”. Hiermee wordt bedoelt dat uw bezoeker aangespoord wordt om meer van de website te bekijken maar (indien van toepassing) vooral overgaat tot actie zoals koop of interactie. Om die aandacht te grijpen, kunt u tijdens het ontwikkelen van uw pagina een checkbox aanvinken of u op de betreffende pagina gebruik wilt maken van Call to action. Deze wordt daarna direct getoond. Uiteraard bepaalt u wat hierin vermeld moet worden. Gemak dient de mens, laat bezoekers daarom niet zoeken naar hun informatie. Bied deze aan en laat men door een contactformulier direct contact opnemen.